Sådan slapper jeg bedst af

Danmark og verden er for alvor åbnet op, og der er kommet fart på hverdagen igen. Det betyder, at der pludselig er mulighed for sjove weekendture, masser af hyggeaftener med veninderne og mere tid på skolen med mit studie. Derfor har jeg også brug for at trække stikket engang i mellem. Simpelthen for pulsen helt ned og lige finde sig selv igen. Derfor har jeg herunder samlet lidt tips og tricks til, hvordan jeg slapper af i en travl tid. Alt i alt handler det ikke om at sætte en halv eller en hel dag, men bare nogle timer, hvor man lige får tid til sig selv igen.

Massage

For et par måneder siden fik jeg opstøvet en brugt massagestol i en genbrug, og jeg skal love for, at den bliver flittigt brugt. Den er indstillet, så den passer til min krop, og det er simpelthen helt fantastisk. Jeg døser hen uden at sove, fordi min krop får mulighed for virkelig at slappe af. Den er blevet en fast del af min rutine, og derfor har jeg kigget lidt efter, om de er mulige at finde brugt på nettet. Intet er umuligt, og nu har jeg simpelthen fundet en side, som forhandler brugte massagestole. En brugt massagestol kan findes til en fremragende pris på Carelax’ hjemmeside.

Strik

Selvom mange har sluppet strikken efter, at Danmark er åbnet op igen, så har jeg altså holdt fast. Jeg finder en kæmpe ro i at holde mine hænder beskæftiget samtidig med, at hovedet ikke udfordres alt for meget. Det betyder også, at jeg er holdt op med at se TV eller lignende, når jeg strikker. Hvis jeg kan mærke stilheden for meget, sætter jeg musik på eller eventuelt en podcast. Det er en god måde for mig til at komme helt ned i et andet gear, også selvom jeg kun har 10-15 minutter.

En god lur på sofaen

Mange sværger til, at lure ikke er godt for kroppen, og at det ødelægger deres søvnrytme. Dog tror jeg også, at man skal onde sig selv en lur, hvis man virkelig er udmattet. For mig betyder det i hvert fald, at jeg har mulighed for at lade op på de trætte dage. Det giver mig et lille energiboost i en travl hverdag, også selvom jeg ikke falder helt i søvn. Nogle gange kan luren endda kombineres med en tur i massagestolen, og det er virkelig win-win.