Hvad skal du lave i juleferien?

Det kan være svært at finde sjove og hyggelige ting at lave juleferien, når rigtigt mange steder har lukket. Dog er det bare med at se mulighederne og komme ud at prøve lidt af hvert af. Desuden er der også masser at lave derhjemme. Her har jeg samlet nogle af alle de ting, jeg har forhåbninger om at lave i denne juleferie. Forhåbentlig kan du samle lidt inspiration, så der også sker lidt hos dig.

Julefrokost

I min familie er det en tradition at samles allerede dagen efter juleaften. Det skyldes, at vi oftest holder jul i mindre grupper, og så mødes vi igen dagen efter hele familien samlet. Vi er ofte mellem 20 og 25 mennesker, så som du måske kan forestille dig, så er der rimelig meget knald på. Maden er ofte let som kompensation for det tunge julemåltid aftenen forinden. Det er superhyggeligt at mødes på den måde, selvom det selvfølgelig kan virke som meget familietid for nogle.

Kreatid

Der er ingen tvivl om, at jeg skal udnytte mine få feriedage på at få nørklet lidt med både hækling, strik og brodering. Jeg har gang i alt for mange projekter lige nu, men jeg arbejder på at få færdiggjort en god del af dem, så det skal juledagene helt sikkert også bruges på.

Ud at skøjte

Jeg ved ikke med dig, men min lokale skøjtehal har åbent her i juledagene, og derfor regner jeg helt bestemt med at kigge forbi. Jeg er bestemt ikke ferm på skøjter, men jeg siger heller ikke nej til et par timers sjov på den glatte is. Jeg har snakket lidt med flere venner om at tage derop sammen og bruge nogle timer på at glide rundt. Det er altid superhyggeligt, og så har vi som regel en lille madpakke med.

Skrive opgave

Det er vist heller ikke nogen hemmelighed, at for alle os studerende, så er der som regel en del eksamener at se til her i januar. Jeg slipper desværre heller ikke, da jeg skal aflevere en større opgave d. 31. Jeg regner dog med at starte på den her i ferien, så jeg kan komme godt i gang og forhåbentlig ikke stresse til slut på måneden. Om ikke andet, så kan jeg slappe af i min gamle massagestol fra genbrug. Find en brugt massagestol her og spar mange penge på en lækker helkropsmassage, mens du skriver opgave.