En dag i mit liv

Mangler du inspiration til din dag, og hvordan du kan gøre den bare lidt være varieret? Eller vil du bare se, at andre også lever det almindelige og til tider et mere kedelig liv? Så kan du med fordel læse med her, for jeg deler nemlig en dag i mit liv. Her vil jeg fortælle om min helt almindelige tirsdag, fra jeg vågner til jeg går i seng.

Dagen starter med…

At mit vækkeur ringer ca. 10 gange inden, at jeg kan tage mig sammen for at stå op. Det ringer første gang ca. kl. 5.30, og jeg står så op en halv time senere. Her gør jeg mig klar til, at jeg skal på arbejde. Først et hurtigt bad, så tøj på, og så fixe makeuppen. Mere når jeg ikke rigtig, for jeg skal køre på arbejde ca. 6.35, for at være sikker på, at jeg kan møde til tiden. Jeg arbejder med markedsføring, hvor mit daglige foregår i Aarhus. Morgenmaden når jeg ikke, men jeg er efterhånden vant til det.

Arbejdet kalder

Når jeg møder ind på mit arbejder, skal der først og fremmeste laves en kop kaffe, så jeg kan vågne helt op, og derfor være klar i hovedet. Derefter bliver computeren tændt og arbejdet begynder. Vi har en kontorhund, som man altid vil kunne finde tid til at få nusset bag øret. Hvis jeg ikke har nogle møder, bruger jeg meget af min tid foran computeren, hvor mine kreative ideer har tid til at blive udformet. Det giver specielt mig en ro ved, at jeg har mit skrivebord, og jeg bare skal give mig i kast med mine opgaver. Når klokken rammer de 16.00, er det på tide, at jeg begynder at køre hjemad igen.

Roen om aften

Når jeg rammer hjemmet, skal aftensmaden forberedes inden, der kan slappes helt af. Efter det er lavet og spist, har jeg endelig tid til at gøre lige det, som jeg har lyst til. Hvis jeg ikke har en aftale med mine venner eller familie, nyder jeg roen foran fjernsynet til min yndlingsserie. Det ender dog tit med, at jeg på et tidspunkt bliver for rastløst, og at derfor skal ske noget. Det ender typisk med at min kæreste og jeg, tager ned i vores lokale center for at træne. Vi har erfaret at udstyr til calisthenics giver et godt resultat, som vi er utrolig glade for. Derefter står den på et dejligt, varmt og langt bad inden, at det bliver tid til at gå i seng. Det var min helt almindelige tirsdag. Hvordan ser din hverdag ud?