Mine seneste genbrugsfund

Lige nu bugner genbrugsbutikkerne med varer, og jeg har været på rov efter de bedste fund og tilbud. Så er det vist ved at være tid til, at jeg skal fortælle jer lidt om nogle af mine fantastiske genbrugsfund. De er lidt i forskellige prisklasser, og så er de fundet i vidt forskellige genbrugsbutikker hen over sommeren, hvor vi har været på tour-de-Danmark, men mere om det senere.

Vaser i pastelfarver

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg er helt vild med vaser. Jeg skifter jævnligt ud herhjemme efter sæson og trends (og bare rolig, de går ikke til spilde. Mine brugte vaser giver jeg videre i gave eller afleverer tilbage til genbrug). Det gør jeg, fordi de farverige og smukke vaser er med til at give et frisk pust til hjemmet, og derfor skifter jeg også jævnligt ud. Denne sæsons vaser har jeg fundet i forskellige størrelser og former, men har alligevel forsøgt at skabe en sammenhæng i dem ved at vælge pastelfarver.

Opfriskning til tøjskabet

Man kan selvfølgelig heller ikke smutte forbi genbrugsen uden at finde nogle lækre dele til sin garderobe. Jeg er blandt andet faldet over en lang, printet nederdel, som er perfekt til både sommer og vinter. Den er i en flot kobbernuance med små røde blomster, og så er den altså bare min nye favorit til de lidt køligere dage.

Et andet af mine garderobefavoritter fra genneren er en grøn blazer. Den har lommer både udenpå og indeni, hvilket, jeg synes, er utroligt sjældent for en blazer til kvinder. Lommerne er desuden også store nok til at indeholde min mobil, som er 6,5 tommer – hvis det altså siger nogen noget.

Jeg har naturligvis også fundet lidt andet småt og godt som lækre scrunchies og sokker, men dem viser jeg gerne frem en anden god gang.

En massagestol

Dette års største fund har helt klart været massagestolen, som jeg fandt i en genbrug (meget) langt fra mit hjem. Det krævede lige en trailer og en god køretur, førend at den kunne installeres hjemme. Men det var hele mosleriet værd. Min (næsten) nye massagestol har allerede givet så mange gode stunder, og så er den faktisk slet ikke så stor og klumpet, som jeg havde forestillet mig. Jeg var heldig at få fingrene i den, lige da den blev indleveret til genbrugsen. Derfor fik jeg den også til en god pris, fordi jeg kunne tage den samme dag, så de slap for at sætte den frem.