Dét køber jeg til kæresten i julegave

Julen er hjerternes fest, og det skal kæresten i den grad også mærke. Selvom han ikke har givet mig den længste ønskeliste, så ved jeg alligevel, at jeg har fundet nogle ting, som han vil holde af. Jeg har sørget for at købe en god blanding af både nyt og brugt, men alligevel finde noget, der lever op til hans standarter. Han er nemlig ikke den store genbrugshaj, så jeg vil gerne skubbe ham den vej. Herunder har jeg listet gaverne op og naturligvis sørget for, at han ikke læser med. Så kan du måske og forhåbentlig bruge inspirationen til din egen gavejagt.

En ny vinterjakke

Det er mildest talt blevet vanvittigt koldt udenfor, og manden har ikke en vinterjakke. Han siger selv, at han ikke har brug for det, og alligevel låner han min hver gang, at vi er udenfor. Det er heldigvis min gamle vinterjakke, men det er dog alligevel en smule belastende. Derfor har jeg været ude at finde den lækreste vinterjakke. Det er nemlig vigtigt, at den ikke er for tyk og tung, for så tror jeg ikke, at han vil gå med den. Jeg har derfor fundet en coney island jakke, som lever op til kriterierne og samtidig skulle være meget varm.

En computertaske

Ja, vi går hele vejen på de materielle goder i år. Derfor har det også været meget vigtigt for mig at finde noget genbrugsguld. Det var egentlig ikke, fordi jeg kiggede målrettet efter en computertaske til ham, men sådan endte det altså. Han har længe ønsket sig en i enten ægte eller imiteret læder, som har et råt men ikke slidt look. Ja, hvordan finder man så lige det? Men sådan én faldt jeg over forleden. Den er ovenikøbet af dansk design og ægte læder, hvilket er et kæmpe plus. Jeg glæder mig så meget til at se hans ansigt, når han får gaven. Jeg er sikker på, at han bliver glad for dén.

Gaveposer

Ja, det kan lyde underligt at skrive det på som en gave, men det er det jo, når de kan bruges igen og igen. Jeg fandt en producent på nettet, som syer gaveposer af genbrugsstof fra tøjindustrien. De smukke poser kan bruges igen og igen. Jeg har købt to store poser, da begge gaver er forholdsvist store og derfor kræver meget stof. Det er en utroligt smart måde at give en helt unik gave på, der kan bruges igen og igen.