En rigtig god weekend

Her søndag aften føler jeg mig rigtigt ladet op til den kommende uge. Det skyldes, at jeg har haft en helt fantastisk weekend med mine veninder. Den har bare stået på fest, hygge og god mad hele weekenden. Nu er den sidste overnattende veninde lige taget hjem her efter aftensmaden, og så fik jeg lyst til lige at dele min weekend med jer.

Fredag

Fredag stod naturligvis på arbejde. Om fredagen har jeg fri allerede klokken 15, og den første veninde ville komme med toget fra Aalborg allerede klokken 16. Derfor nåede jeg kun lige hjem i bad, inden hun stod klar ude foran. Her gjorde vi os klar til at mødes ved min anden veninde om aftenen til en god portion aftensmad og drinks. Vi fik snakket meget og delt en flaskevin til en bakke lækre sommerjordbær. Herefter tog vi en taxa hjem til den anden veninde, da vi vidst ikke var helt i stand til at cykle på det her tidspunkt.

Det endte med at blive en super hyggelig aften ude, og vi var først hjemme klokken 3. Her ramte vi madrassen med ømme fødder og et kæmpe smil.

Lørdag

Efter en lidt sløv morgen med et lille morgenbord, besluttede vi os for at gå en tur i dyrehaven. Vi tog gulerødder med og fodrede alle hjortene – det var simpelthen så hyggeligt. Senere på dagen besluttede vi os for at tage en tur til vandet. Det var meget varmt og rigtigt lummert, så vi havde brug for lige at blive frisket op i bølgen blå. Vi cyklede derfor ud til vandet, da jeg altid har en ekstra cykel holdende til, når veninderne kommer på besøg. Det var dejligt ude ved vandet, og vi endte også bare med at finde aftensmad derude. Bagefter tog vi hjem til hygge og filmaften, så vi var helt klar til søndag.

Søndag

Her skulle vi ind at have massage inde i byen, og sjældent har jeg da oplevet noget så lækkert og tiltrængt. Massagen var supergod, og jeg fik virkelig løsnet op for alle mine ømme muskler efter alt dansen i fredags. Efter massagen tog vi videre ud og fik en lækker frokost bestående af æggekage og en burger, som vi delte. Min veninde blev hængende lidt længere, så vi lige kunne få kigget nærmere på hendes strikketøj, og derfor endte vi med at bestille mad udefra. Nu er lejligheden igen stille, så jeg vil gøre mig klar til en ny uge.

Vi ses