Tænk hyggen ind i dit hjem

Indretning har længe været min store passion, og det gør mig så glad, når mine gæster kommenterer på, hvor hyggeligt der er hjemme hos mig. Langt de fleste af mine møbler og pyntegenstande er fundet på lommemarkeder eller i genbrugsbutikker, fordi jeg synes der er nogle unikke og gode løsninger. Dog er det ikke alt, man kan finde på et loppemarked, så enkelte ting har jeg spædet op med fra nyt.

Puder og hynder

Jeg er slet ikke i tvivl om, at en stor del af hyggen i mit hjem kommer fra de mange kroge, jeg har indrettet. Her er det virkelig puder og hynder i alle mulige farver og former, som udgør det bærende element her. Jeg har blandt andet installeret en lille hyggekrog med en god stol, en lille kurv fyldt med garn og strikkeremedier og så godt fyldt med puder. Her ynder jeg at sidde og nørkle, og mine veninder elsker at slænge sig i stolen, når de er på besøg.

Brændeovn

For mig er der næppe noget, der udstråler hygge mere end en brændeovn. Derfor har jeg også sådan én installeret i stuen, som sender både varme og lys ud i alle afkroge. Jeg er altid vokset op med brændeovne i hjemmet, så det er en naturlig del af mit hjem, at der selvfølgelig er sådan en. Min brændeovn indgår i indretningen, og så er den bare så hyggelig at have.

Natur

Det er helt sikkert en nordisk ting, det her med at bringe naturen ind i sit hjem. Jeg synes bare, at det er med til at give en varme med trægulve og masser af planter. Jeg har både store og små planter, og det er altså ikke, fordi jeg har meget grønne fingre. Ja, de dør da i ny og næ, men så er der jo heldigvis plads til en ny. Planter køber jeg som oftest i små planteboder eller også får jeg dem i gave. Jeg har også en god slat planter, som laver stiklinger. Stiklinger er bare så gode som gave og så i en flot lille krukke eller urtepotteskjuler.

Hvad gør du for at gøre dit hjem hyggeligt? Det er jo helt sikkert en personlig ting, hvad man lige synes, falder ind under kategorien hygge. Herover har jeg givet mine bedste bud, men jeg vil også rigtigt gerne høre dine. Måske du har én, som jeg bare har misset fuldstændig.

I må have det godt, til vi skrives ved igen.