Sådan flytter du bedst

Er du er den situation, at du står og skal til at flytte, er der vigtige ting, som du skal have helt styr på. På den måde undgår du en kaotisk flytning, som tager alt for lang tid, hvor de folk der hjælper dig, ikke bliver for trætte.

Sortering

Hvis du har boet længe i din nuværende bolig, har du formentlig fået samlet en masse ting sammen igennem årene. Det er ikke noget man normalt lægger mærke til i det daglige, men når man skal flytte, er det en god anledning at få sorteret lidt ud. Du skal give dig selv den tid det tager, så du kan få ryddet ud. Du vil formodentlig også støde på unødvendige ting, som du kan smide ud. Hvis du møder noget, som er for godt til at blive smidt ud, kan du altid give det videre til genbrug, hvor det vil glæde andre mennesker. Når først du er flyttet ind, vil det være rart kun at skulle fokusere på at få pakket dine ting ud. Derfor skal sorteringsprocessen ske inden du får flyttet dine ting.

Pakkefasen

Når du har fået sorteret dine ting grundigt igennem, er det tid til at få pakket, det du skal gemme ned. Et godt råd er at starte i ét rum adgangen, hvor du skriver uden på flyttekasse, hvad den indeholder og fra hvilket rum. Har du en masse sårbare genstande, skal de pakkes godt ind i køkkenrulle, så det ikke går i stykker undervejs i flytningen. Det er dumt at bruge reklamer, da det kan smitte af på dine ting.

Pak i god tid, så du ikke stresser dig selv. Der findes mange ting i ens bolig, som man godt kan pakke ned i nogenlunde god tid, som man ikke bruger. Dagen inden din flyttedag kan du med fordel gennemgå alle dine rum. Her skal der ikke være løse ting rundtomkring, hvilket også gælder at lamper er pakket ned. Jo flere løse dele du har, jo længere tid tager det og det er mere besværligt. Du kan med fordel pakke dit tøj ned i store sække, så de ikke fylder så meget.

Sådan en flytning kan godt tage på ens kræfter og energi. Det har taget lang tid optil, hvor du har pakket og sorteret, men det kræver også meget på selve dagen. Derudover går de efterfølgende dage også ud på at få pakket ud og hængt dine ting op igen. Du bør derfor slappe af, når du finder tiden. Det kræver kun få minutter, hvor du kan nyde en god massage. Der findes mange forskellige massageprodukter, som du vil kunne få glæde af.