Tech

Nu er jeg blevet lidt tech-interesseret

Som læser af min blog her, så har du nok bemærket, at jeg ikke skriver så meget om tech – hvis overhovedet noget. Dette skyldes, at jeg ikke finder det så interessant. Bevares, jeg har en computer og en telefon, som jeg bruger hver dag, men det gør alle jo. Man skal simpelthen have sådan noget for at kunne overleve i dag .Dette gør mig jo ikke interesseret i tech, men det er jeg simpelthen blevet nu. Lad mig forklare hvordan, fordi det er lidt af en sjov historie, hvis jeg selv skal sige det.

Sådan skete det

Jeg var ved kaffemaskinen på arbejde, og snakkede med mine kollegaer om alt muligt. Så nævnte min kollega K, at hun havde fundet en god blog om kryptovalutaer på dansk endda. Jeg kan personligt huske, at jeg selv prøvede at komme ind i emnet for nogle år siden (gid jeg havde gjort det), men der var ikke nogle gode hjemmesider på dansk, og så opgav jeg simpelthen. Hvis det skal være teknisk, så skal det helst også være på dansk.

Hun sendte mig linket senere, og så kiggede jeg på siden. Derinde fandt jeg en god guide, og denne brugte jeg til at komme i gang. Det var lidt mærkeligt at skulle sende alle mulige oplysninger ind, men det skal man, hvis det er en god platform. Du kan heller ikke åbne en konto i banken uden at skulle vise dit pas og alt muligt andet, så det kan jeg egentlig godt forstå nu.

Dette investerede jeg i

Nu er du sikkert meget interesseret i at finde ud af, hvad jeg endte med at investere mine penge i. Det kan jeg sagtens forstå, fordi det er måske ikke så meget en “mig ting” at lave sådan en investering. Det vil jeg dog ikke svare på, fordi min blog skal handle om hvad jeg går og laver samt interesserer mig for. Min blog skal simpelthen ikke handle om investeringer generet, og så vil jeg ikke stå i den situation, hvor jeg giver rådgivning omkring investeringer. Jeg vil dog lige påpege, at det er en investering med høj risiko, og det er jeg klar over. Det skal du også være, hvis du laver sådan en investering. Nogle mener dog, at ædelmetaller har mindre risiko, og der anbefalede min kollega en anden hjemmeside på dansk også. Denne finder du ved at klikke her: https://metals.dk/. Der er dog ikke så meget indhold som på den om kryptovalutaer.